Tun Caldura Electric BC30 CALORE, Putere Calorica 30kW, Tensiune 400V, Debit 1920mcb

2.825,00 Lei

Tun Caldura Electric BC30 CALORE, Putere Calorica 30kW, Tensiune 400V, Debit 1920mcb

2.825,00 Lei
Producător: Calore
Cod produs: -
Disponibilitate: Suna
2.825,00 Lei
19% TVA inclus
Acest produs beneficiază de livrare gratuită*

Tun Caldura Electric BC30 CALORE, Putere Calorica 30kW, Tensiune 400V, Debit 1920mcb

Tun electric de caldura BC30 CALORE, putere calorica 15÷30kW, debit aer 1920mcb/h. Tensiunea de alimentare este 400V, iar puterea electrica necesara este 30kW. Tunul electric de caldura BC30 CALORE are selector de putere in 2 trepte de putere 15kw si 30kW si functie de ventilatie suplimentara. Tunul electric de caldura BC30 este echipat standard cu protectie la supraincalzire. Greutate: 32kg

CARACTERISTICI TEHNICE:

  • Tun de caldura electric BC30 CALORE
  • Putere calorica: 30kW (25.800 kcal/h)
  • Trepte de putere: 15÷30kW
  • Tensiune alimentare: 400V
  • Debit de aer (la 65 grade C): 1.920mcb/h
  • Amperaj: 43,9A
  • Dimensiuni (L x l x H): 645x565x860 mm
  • Sasiu cu roti pentru a facilita transportul
  • Greutate: 32kg

In echiparea standard nu sunt incluse cablul de alimentare si priza de 63A!

Tun de caldura electric usor de manevrat. Functionare usoara si silentioasa. Usor de ridicat, transportat si redirectionat. Selector de putere pentru functionarea in 2 trepte 15-30kW. Grilaj de protectie pentru functionare sigura fara risc de accidentare. Functionare fara zgomot, fara miros. Adecvat pentru utilizare la interior. Tunurile de caldura Seria BC sunt generatoare de aer cald portabile care funcţionează exclusiv cu alimentare electrică 400V. Manevrabile, robuste, simplu de utilizat şi cu întreţinere redusă, acestea permit încălzirea spaţiilor închise, atelierelor, sălilor de recepţie, spatiilor de depozitare, şantierelor, fără constrângeri de instalare şi evitând dificultăţile de aprovizionare sau de depozitare a carburantului. Nu degajă niciun miros sau gaz de ardere şi furnizează căldură sănătoasă. Acestea pot fi utilizate în spaţii închise, în zone ermetice sau la subsol, precum şi în spaţii în care nu se permite prezenţa unei flăcări deschise. Tunurile electrice de aer cald din Seria BC sunt echipate cu dispozitive de siguranţă conforme cu standardele europene: termostat de supraîncălzire, functie post-ventilatie care garantează răcirea aparatului la oprire, componente electrice şi cablaje inaccesibile fără demontare, grilaje de aspirare şi dispersie a caldurii robuste. Conform normelor CE privind aparatele de uz industrial, tunurile electrice de caldura Seria C sunt echipate cu termostat în caz de supraîncălzire.

DESCRIERE

Incalzitor electric pentru medii inchise. Se poate utiliza cu succes in agricultura, constructii, garaje, magazine, industrie, birouri, crame, depozite, etc. Caldura instantanee. Fara consum de oxigen. Fara fum, fara miros, fara umezeala. Zgomot scazut. Eficienta 100%. Caldura variabila, in 2 trepte de putere. Motor cu protectie termica. Elemente de incalzire din otel inoxidabil. Aerotermele sunt prevazute cu termostat pentru a evita supraincalzirea. Constructie robusta si fiabila.

Compresoare Aer cu Piston
Producator Calore

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha