Tun de caldura CALORE HPV 55, putere 49kW, debit aer 2150mcb/h, motorina, 230V

8.630,00 Lei

Tun de caldura CALORE HPV 55, putere 49kW, debit aer 2150mcb/h, motorina, 230V

8.630,00 Lei
Producător: Calore
Cod produs: -
Disponibilitate: Suna
8.630,00 Lei
19% TVA inclus
Acest produs beneficiază de livrare gratuită*

Cantitate

Cantitate minimă de comandat pentru acest produs este de 100

Tun de caldura CALORE HPV 55, putere 49kW, debit aer 2150mcb/h, motorina, 230V

Specificatii tehnice

Putere calorica 49kW (42.140 kcal/h)

Randament 89,5%

Debit aer 2.150mcb/h

Crestere termica 85 grade Celsius

Consum combustibil 3,9kg/h

Alimentare electrica 230V / 50Hz

Diametru Cos Evacuare 150mm

Diametru Tub Iesire Caldura 340/300mm (1 iesire/2 iesiri)

Putere electrica 800W

Combustibil motorina

Capacitate rezervor 65 litri;

Autonomie - 14ore

Dimensiuni 1350x575x1000mm

Greutate 67kg

Generator aer cald pe motorina cu ardere indirecta (cu cos de evacuare gaze), model HPV55 CALORE, putere calorica 49kW, debit de aer 2.150mcb/h, consum combustibil 3,9kg/h, alimentare 230V. Generatoarele de aer cald din seria HPV sunt echipamente de incalzire ce pot fi utilizate in spatii inchise (la interior) fiind necesara doar evacuarea gazelor de ardere in exterior!

Avantaje

 • Arzator automat de motorina (Pompa cu angrenaje DANFOSS de inalta presiune)
 • Poate fi conectat la un termostat, temporizator sau umidostat
 • Cablul de alimentare cu stecher cu lungimea
 • Camera de combustie din otel inox AISI 430 cu trei rotatii de fum
 • Cap de combustie cu design profesional pentru obtinerea unui amestec perfect aer-motorina.
 • Acesta permite o combustie aproape completa, cu un nivel de CO (monoxid de carbon) de 0 ppm (părţi din milioane).
 • Aerul poate fi reglat simplu si intuitiv gratie unei scari gradate, precise şi functionale.
 • Control electronic flacara cu fotocelula
 • Termostat de siguranta pentru supraincalzire
 • Furtunurile de alimentare cu carburant sunt din cauciuc rezistent la hidrocarburi, acoperite cu material textil, oferind o rezistenta mare la temperaturi scazute si o mare rezistenta mecanica la taiere si zgarieturi
 • Capacul de închidere a rezervorului este profesional cu inchidere tip baioneta
 • Pentru toate modelele este posibila golirea combustibilului prin intermediul unui buson demontabil
 • Tabloul electric de comanda este realizat din plastic anti-lovire, rezistent la propagarea flacarii si este integrat in rezervorul de motorina din otel pentru o izolare perfecta contra apei si prafului.
 • Rezervorul este realizat otel, rezistent la lovituri, rezistent la hidrocarburi, cu aditivi speciali pentru utilizarea generatoarelor in medii acide sau in atmosfera agresiva (cresterea animalelor).
 • Generatoarele de caldura CALORE seria HPV sunt echipate cu camera de combustie din otel inoxidabil, echipata cu schimbator de caldura ce permite racordarea la un cos de evacuare a gazelor de ardere.

Generatoarele de aer cald CALORE seria HPV produc aer cald pur, fara miros neplacut sau gaze arse. Acestea pot fi utilizate, de asemenea, in spatii închise, sere, ateliere, crescatorii de animale. Pot fi racordate, de asemenea, la sisteme de ventilatie. Exista, aşadar, posibilitatea de a lasa generatorul la exterior si de a canaliza aerul cald in interiorul spatiilor (capiteluri, uscatorii, sali de receptie, hoteluri, sali de conferinta, corturi...)

Performante

Generatoarele de aer cald CALORE seria HPV ofera putere calorica si debite importante de aer, producand cresteri rapide de temperatura in volumele ce trebuiesc incalzite.

Concepute pentru a functiona fara supraveghere, acestea pot fi actionate in mod automat prin termostat de ambianta (optional).

Economice

Generatoarele de caldura CALORE seria HPV reprezinta solutia de incalzire cea mai rentabila pentru spatiile industriale sau agricole, a atelierelor, garajelor, serelor, santierelor.

Echipate cu rezervor de carburant integrat, instalarea acestora se limiteaza la alimentarea cu curent electric 230V si la racordarea unui cos de evacuare a gazelor.

Functionarea automata permite ajustarea precisa a temperaturii, in functie de nevoi, iar eficienaa termica limiteaza consumul carburantului in mod oportun.

Bine echipate Generatoarele de aer cald CALORE seria HPV beneficiaza in serie de echipamente prin care li se faciliteaza utilizarea: joja de carburant pentru vizualizarea nivelului de combustibil foarte usor, suport pentru cablul electric, filtrul de combustibil accesibil fara demontare si dotat cu o cuva ce permite controlul imediat, dulap electric integrat intr-un compartiment monobloc etans, priza pentru racordarea la un termostat de ambianta.

Polivalente

Manevrabile, dispunand de o instalare si utilizare simpla, generatoarele de caldura CALORE seria HPV sunt concepute pentru a fi utilizate in cele mai dificile conditii. Acestea pot fi instalate direct in interiorul spatiilor, sau in aer liber, prin racordarea la o conducta flexibila sau fixa pentru circularea aerului cald in interiorul cladirilor. In acest sens, acestea pot fi echipate cu capete de distributie aer cu fixare rapida. Cu scopul de a se adapta mai bine la nevoile fiecaruia, generatoarele de aer cald CALORE seria HPV dispun de o gama larga de accesorii disponibile optional.

OPTIONAL

 • Termostat ambianta
 • Separatoare cu 1 sau 2 iesiri ce permit racordarea generatoarelor la conducte de distributie aer cald / ventilatie
 • Conducte flexibile cu lungimea de 6m
 • Elemente de evacuare gaze
 • Filtru de combustibil cu preincalzire

Productie: FRANTA

Compresoare Aer cu Piston
Producator Calore

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha