Dezumidificator aer DH50 CALORE, capacitate dezumidificare 50 litri/zi, debit aer 300mcb/h, 230V

3.540,00 Lei

Dezumidificator aer DH50 CALORE, capacitate dezumidificare 50 litri/zi, debit aer 300mcb/h, 230V

3.540,00 Lei
Producător: Calore
Cod produs: Cere oferta la office@topbricolaj.ro
Disponibilitate: Suna
3.540,00 Lei
19% TVA inclus
Acest produs beneficiază de livrare gratuită*

Dezumidificator aer DH50 CALORE, capacitate dezumidificare 50 litri/zi, debit aer 300mcb/h, 230V

Capacitate de dezumidificare: 50 litri/24h (temperatura aerului 30 grade Celsius)

Debit de aer: 300mcb/h

Alimentare electrica: 230V, 50Hz

Putere electrica absorbita: 700W

Interval de functionare minim / maxim: 3-32 grade

Celsius Agent refrigerant: R410A

Higrostat incorporat

Capacitate rezervor: 7 litri

Dimensiuni LxlxH: 510x420x725mm

Greutate: 32kg

Dezumidificatoare profesionale Gama DH CALORE

Dezumidificatoarele mobile din seria DH CALORE sunt destinate tratarii spatiilor care trebuie uscate rapid sau care trebuie sa mentina o rata constanta a umiditatii. Constituite dintr-un circuit frigorific asociat cu un ventilator, dezumidificatoarele din seria DH CALORE condenseaza vaporii de apa continuti in aer, permitand evacuarea a până la 50-80 litri de apa pe zi (in functie de model). Robuste, manevrabile si simplu de utilizat, dezumidificatoarele de aer din seria DH CALORE sunt adaptate in special la uscarea santierelor (lucrari cu ipsos si rigips, pereti de separare, tavane, betoane, sape de beton), pentru magazinele de stocare a cartonului, metalelor, arhivelor sau componentelor electronice, pivnitelor si subsolurilor.

UTILIZARI
Robuste, manevrabile si simplu de utilizat, dezumidificatoarele de aer din seria DH CALORE sunt adaptate in special la uscarea santierelor (lucrari cu ipsos si rigips, pereti de separare, tavane, betoane, sape de beton), depozitelor, arhivelor sau componentelor electronice, pivnitelor si subsolurilor.

  • CONSTRUCTII: case, restaurante, pivnite, hoteluri, birouri, sali de sport, montarea si uscarea parchetului, uscarea peretilor, etc.
  • CONSERVARE: cladiri istorice, biblioteci, arhive, muzee, biserici, galerii de arta, etc.
  • MAGAZINE: florarii, coaforuri, brutarii, magazine de blanuri, uscatorii, curatatorii de rufe, etc.
  • ATELIERE SI DEPOZITE: lemn, materiale feroase, hartie, piele, centre de calcul, etc.
  • ALIMENTE SI AGRICULTURA: conservarea plantelor, producatori de vinuri, fabrici de branza, fabrici de mezeluri, producatori de miere, brutarii, depozitarea cerealelor, ingrasaminte, tutun, paste fainoase, in sere, in zootehnie

Performante

Dezumidificatoarele de aer din seria DH CALORE sunt aparate multifunctionale care permit uscarea sau purificarea aerului in spatiiler rezidentiale sau industriale. Foarte robuste, usor de manevrat si de utilizat, acestea functioneaza după principiul condensarii. Principiul condensarii in cazul dezumidificatoarelor CALORE seria DH: Aerul umed din mediul ambiant este aspirat prin ventilator, filtrat si trecut printr-un condensator (vaporizator) unde se raceste instant la o temperatura inferioara punctului de inghet. Umiditatea astfel condensata sub forma de apa este recuperata intr-un rezervor de stocare integrat sau evacuata direct in exteriorul aparatului printr-un furtun de golire. Dezumidificatoarele din seria DH CALORE pot evacua intre 50 si 80 litri de apa pe zi, si permit reducerea considerabila a duratei de uscare pe santiere, fara a deteriora materialele, evitarea formarii de umezeala sau condens si accelerarea reparatiilor in caz de inundatii. Randamentul dezumidificatoarelor de aer din seria DR CALORE este crescut prin utilizarea complementara a unui sistem de incalzire (generator de aer cald, tun de caldura, aeroterma electrica). Simplu de utilizat Dezumidificatoarele de aer din seria DH CALORE sunt concepute pentru a fi manipulate cu usurinta: robuste, compacte si echipate cu roti mari, acestea isi gasesc imediat locul in orice spatiu sau incapere unde umiditatea aerului trebuie controlata. Punerea in functiune nu necesita decât o sursa de alimentare electrica 230V. Este suficienta astfel reglarea higrostatului prevazut in serie ca si echipare standard pentru setarea umiditatii dorite.

Fiabile

Concepute pentru limitarile de spatiu pentru utilizarea pe santier, dezumidificatoarele de aer seria DH CALORE sunt echipate cu o carcasa metalica robusta, cu roti mari, cu siguranta de supraincalzire, dezghetare automata, siguranta la anti-revarsare apa colectata in recipientul de colectare apa. Evacuarea apei Apa rezultata in urma condensarii vaporilor de apa poate fi recuperata in 3 moduri. In serie: Apa rezultata poate fi colectata in rezervorul extractibil incorporat in aparat. Rezervorul dispune de o siguranta anti-revarsare apa care blocheaza automat functionarea aparatului atunci cand este atins nivelul maxim. In serie: Evacuare directa prin forta gravitationala cu ajutorul unui furtun (nu este inclus). Rezervorul integrat de colectare apa nu mai este utilizat in acest caz. Furtunul de evacuare racordat va avea o panta descendenta pe toata lungimea.

Opţional:

Kit automat care permite evacuarea apei colectate pana la o inaltime de 5 metri deasupra echipamentului. Livrat cu furtun de evacuare cu lungimea 6m si diametru 9mm, acest kit este montat in fabrica, in locul rezervorului integrat.

Productie: FRANTA

Compresoare Aer cu Piston
Producator calore

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha