Incalzitor electric de terasa Seria FS800 CALORE, putere calorica 2400W, 230V

1.370,00 Lei

Incalzitor electric de terasa Seria FS800 CALORE, putere calorica 2400W, 230V

1.370,00 Lei
Producător: Calore
Cod produs: -
Disponibilitate: Suna
1.370,00 Lei
19% TVA inclus

Incalzitor electric de terasa Seria FS800 CALORE, putere calorica 2400W, 230V

Incalzitor de terasa electric model FS800 INOX CALORE, putere calorica 2400W, cu raze infrarosii si alimentare 230V. Incalzitoarele de terasa seria FS800 INOX CALORE permit o crestere de temperatura de 10-15 grade Celsius pe o suprafata de 8-10mp. Incalzitoarele de terasa seria FS INOX CALORE sunt construite din INOX garantand o utilizare pe termen lung chiar si in aer liber.

Echipare standard: roti de transport pentru manipulare usoara.

Productie: FRANTA

Specificatii tehnice:

Incalzitor electric de terasa Seria FS800 CALORE

Putere calorica maxima: 2400W

Alimentare 230V

Inaltime totala: 2.000mm

Diametru parabola: 600mm

Diametru de asezare: 500mm

Caroserie: INOX

Clasa de protectie IPX4

Greutate: 13.7kg

Incalzitoarele de terasa Seria FS CALORE sunt special concepute pentru a asigura necesarul de caldura la petreceri in aer liber sau in corturi. Aceste incalzitoare de terasa au o inaltime de 2m, sunt usor de transportat si acopera o suprafata in aer liber de 8-10 metri patrati. Pentru spatii inchise suprafata de incalzire se mareste apreciabil. Puterea calorica este de 2400W. Solutia perfecta de incalzire in restaurante, terase, biserice, birouri, corturi evenimente - fara miscari de aer, fara miros, fara praf. Incalzitoarele de terasa din Seria FS CALORE sunt special proiectate pentru a suplimenta necesarul de caldura in lipsa soarelui in spaţii deschise, camere mari deschise partial, statii de lucru locale sau intermediare si oriunde în aer liber. Razele infrarosii generate de incalzitoarele de terasa din Seria FS CALORE strabat aerul si la contactul cu orice corp din mediul inconjurator se transforma in caldura. Tinand cont de acest efect al razelor infrarosii, persoanele care se afla in campul de actiune al incalzitoarelor cu raze infrarosii receptioneaza caldura dorita. Toate obiectele aflate in jurul acestor incalzitoare de terasa cu raze infrarosii (mesele, scaunele, bancile) preiau aceasta caldura si o transmit mediului inconjurator ridicand astfel temperatura aerului din incaperea respectiva. Prin sistemul de incalzire cu raze infrarosii aerul nu este substantial incalzit deoarece acesta prezinta un caracter neutru fata de razele infrarosii. Caldura generata de aceste incalzitoare de terasa este instantanee. Reflectorul superior din aluminiu emana caldura prin iradiere (exact ca lumina unui reflector) asupra oamenilor şi lucrurilor din apropiere incalzindu-le, practic contribuind la cresterea temperaturii lor. Aceste incalzitoare de terasa sunt recomandate pentru incalzirea persoanelor nu pentru incalzirea aerului. Aceste incalzitoare de terasa functioneaza fara a creea curenti de aer, ele doar dispersand razele infrarosii in jur.

Incalzitoarele de terasa din Seria FS CALORE NECESITA O SURSA DE ENERGIE ELECTRICA 230V.

EFICIENTA:

- Reflectorul din aluminiu (palaria) a incalzitorului de terasa permite o distributie uniforma a caldurii; - Autonomie in functionare care depinde de sursa de curent 230V - Raport avantajos calitate / pret atat ca sistem de incalzire pentru terase cat si in ceea ce priveste consumul de energie.

SIGURANTA:

- Stabilitate ridicata asigurata de talpa incalzitorului de terasa - Roti de transport pentru a facilitate deplasarea - Fiecare dintre modelele de incalzitoare pentru terase sunt testate si acreditate in ceea ce priveste siguranta in functionare.

CONFORT SI REZISTENTA

Manevrabil şi uşor, incalzitorul de terasa Seria FS CALORE este confortabil şi funcţional avand un design modern. Structura acestui incalzitor de terasa consta in principal dintr-un reflector de aluminiu cu rezistente electrice, acestea fiind conectate intre ele printr-un element tubular. Carcasa cilindrica exterioara a acestui incalzitor de terasa este robusta si este echipata cu roti pentru a usura tranportul si mutarea.

Domeniile de activitate unde pot fi utilizate aceste generatoare de caldura sunt: restaurante, terase, biserice, birouri, corturi evenimente, catering, sport, evenimente in aer liber etc.

Compresoare Aer cu Piston
Producator Calore

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha