Tun de caldura CALORE HP110, putere 111kW, debit aer 3950mcb/h, motorina, 230V

9.200,00 Lei

Tun de caldura CALORE HP110, putere 111kW, debit aer 3950mcb/h, motorina, 230V

9.200,00 Lei
Producător: Calore
Cod produs: -
Disponibilitate: Suna
9.200,00 Lei
19% TVA inclus
Acest produs beneficiază de livrare gratuită*

Tun de caldura CALORE HP110, putere 111kW, debit aer 3950mcb/h, motorina, 230V

UTILIZAREA NECORESPUNZATOARE a generatoarelor de caldura din seria HP CALORE in spatii inchise, fara aport de aer proaspat din exterior POATE PRODUCE ACCIDENTE!

Specificatii tehnice

Putere calorica 111kW (95.460 kcal/h)

Randament 100%

Debit aer 3.950 mcb/h

Crestere termica 120 grade Celsius

Consum combustibil 8,83kg/h

Alimentare electrica 230V / 50Hz

Putere electrica absorbita 1060W

Combustibil motorina

Capacitate rezervor 105litri / Autonomie 10 ore

Dimensiuni 1.600x700x940mm

Greutate 105kg

Avantaje

 • Generatorul de aer cald HP110 CALORE este un incalzitor de inalta performanta si este echipat standard cu pompa de inalta presiune DANFOSS, rezultand astfel un consum scazut de combustibil, totodata randamentul echipamentului fiind unul foarte ridicat. Arzator automat pe motorina (Pompa motorina de inalta presiune DANFOSS)
 • Control electronic flacara
 • Termostat de protectie pentru a evita supraincalzirea
 • Tablou electric de comanda
 • Cablu alimentare cu stecher cu lungimea 3m
 • Camera de combustie din otel inoxidabil AISI 430
 • Sistem post-ventilare temporizat pentru racirea camerei de ardere
 • Furtunurile de alimentare cu motorina sunt din cauciuc rezistent la hidrocarburi, acoperite cu material textil
 • Buson golire combustibil din rezervor

ECHIPARE STANDARD

Filtru Motorina

Priza pentru conectarea termostatului de ambianta

 • Contand pe o eficienta termica excepţionala de 100%, generatoarele de aer cald CALORE din seria HP se caracterizeaza prin temperatura ridicata a debitului de aer cald emis si prin mobilitate ridicata. Utilizarea generatoarelor de aer cald din seria HP CALORE nu presupune nicio racordare la o conducta de evacuare a gazelor de evacuare (nu este nevoie de cos de fum de evacuare a gazelor). Tunurile de caldura din seria HP CALORE sunt incalzitoare portabile prin excelenta datorita sistemului de transport cu roti din echiparea standard. Se folosesc pentru incalzire, uscare sau protejare contra inghetului la exterior, dar si in spatii deschise sau bine ventilate (spatii industriale, garaje, ateliere...), pentru protejare impotriva inghetului a spatiilor de depozitare, incalzirea sau uscarea santierelor, in agricultura...

Performante

 • Tunurile de caldura CALORE seria HP ofera o gama larga de puteri (de la 31 la 111kW) si debite de aer cald ridicate (de la 1850 la 3950mcb/h). Aceste caracteristici asociate cu randamentul de 100% permit obtinerea foarte rapida a caldurii dorite.

Mobile

 • Incalzitoarele din seria HP CALORE sunt echipate cu rezervor de combustibil integrat din otel, avand in acelasi timp o autonomie ridicata. Generatoarele de aer cald CALORE seria HP au nevoie de sursa alimentare electrică cu tensiunea 230V.

Economice

 • Generatoarele de caldura CALORE din gama HP asigura caldura exact unde este nevoie, fara costuri mari de instalare. Functionarea acestora automata, precum si racordarea la un termostat de ambianta sau la un orar (optional) permit ajustarea precisa a temperaturii, fara irosire de energie. Randamentul foarte ridicat de 100% permite transformarea integrala a carburantului in energie calorica. Generatoarele de aer cald seria HP CALORE permit functionarea in orice conditii meteorologice si în orice anotimp, fara a va teme de înghet, frig, zapada sau umiditate.

Fiabile

 • Beneficiind de peste 37 ani de experienta in domeniul incalzirii portabile, generatoarele de caldura din seria HP CALORE sunt construite cu elemente fiabile, care permit utilizarea in cele mai dificile conditii.

OPTIONAL

 • Termostat ambianta
 • Filtru de combustibil încălzit

Productie: FRANTA

Compresoare Aer cu Piston
Producator Calore

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha