Tun de caldura cu ardere indirecta EC22 CALORE, 23.4kW, 650mc/h

5.800,00 Lei

Tun de caldura cu ardere indirecta EC22 CALORE, 23.4kW, 650mc/h

5.800,00 Lei
Producător: Calore
Cod produs: -
Disponibilitate: Suna
5.800,00 Lei
19% TVA inclus
Acest produs beneficiază de livrare gratuită*

Tun de caldura cu ardere indirecta EC22 CALORE, 23.4kW, 650mc/h

Tun de caldura cu ardere indirecta (cu cos de evacuare gaze), model EC 22 CALORE, combustibil motorina, putere calorica 23,4kW, debit de aer 650mcb/h, consum combustibil 1,85kg/h, alimentare 230V.
Generatoarele de aer cald din seria EC CALORE sunt echipate cu pompa DANFOSS si sunt echipamente de incalzire profesionale ce pot fi utilizate in spatii inchise (la interior)!

Putere calorica 23,4kW (20.120 kcal/h)
Randament 84%
Debit aer 650mcb/h
Crestere termica 95 grade Celsius
Consum combustibil 1,85kg/h
Alimentare electrica 230V / 50Hz
Diametru cos evacuare 120mm
Putere electrica 300W
Combustibil motorina
Capacitate rezervor 42 litri
Dimensiuni 1075x440x615mm
Greutate 40kg

Generator de aer cald pe motorina cu ardere indirecta (cu cos de evacuare gaze), pe motorina, EC 22 CALORE, putere calorica 23,4kW, debit de aer 650mcb/h, consum combustibil 1,85kg/h, alimentare 230V. Generatoarele de aer cald din seria EC CALORE sunt echipamente de incalzire ce pot fi utilizate in spatii inchise (la interior) fiind necesara doar evacuarea gazelor de ardere in exterior!

Echipare standard cu joja de carburant pentru vizualizarea nivelului de combustibil foarte usor si cupla pentru racordare termostat de ambianta!

Tunul de caldura EC22 CALORE nu poate fi utilizat (echipat ) cu tubulatura flexibila pentru dispersia aerului cald!

Arzator automat de motorina (Pompa cu angrenaje DANFOSS de inalta presiune)
Poate fi conectat la un termostat, temporizator sau umidostat
Cablul de alimentare cu stecher cu lungimea 2m
Camera de combustie din otel inox AISI 430 cu trei rotatii de fum
Cap de combustie cu design profesional pentru obtinerea unui amestec perfect aer-motorina. Acesta permite o combustie aproape completa, cu un nivel de CO (monoxid de carbon) de 0 ppm (părţi din milioane). Aerul poate fi reglat simplu si intuitiv gratie unei scari gradate, precise şi functionale.
Control electronic flacara cu fotocelula
Termostat de siguranta pentru supraincalzire
Furtunurile de alimentare cu carburant sunt din cauciuc rezistent la hidrocarburi, acoperite cu material textil, oferind o rezistenta mare la temperaturi scazute si o mare rezistenta mecanica la taiere si zgarieturi
Capacul de inchidere a rezervorului este profesional cu inchidere tip baioneta
Pentru toate modelele este posibila golirea combustibilului prin intermediul unui buson demontabil
Tabloul electric de comanda este realizat din plastic anti-lovire, rezistent la propagarea flacarii si este integrat in rezervorul de motorina din material plastic pentru o izolare perfecta contra apei si prafului.
Rezervorul este realizat din polietilena anti-lovire, rezistent la hidrocarburi, cu aditivi speciali pentru utilizarea generatoarelor in medii special rigide sau in atmosfera agresiva (cresterea animalelor).

Generatoarele de caldura CALORE seria EC sunt echipate cu camera de combustie din otel inoxidabil, echipata cu schimbator de caldura ce permite racordarea la un cos de evacuare a gazelor de ardere.
Generatoarele de aer cald CALORE seria EC produc aer cald pur, fara miros neplacut sau gaze arse. Acestea pot fi utilizate, de asemenea, in spatii inchise, sere, ateliere, crescatorii de animale.
Pot fi racordate, de asemenea, la sisteme de ventilatie. Exista, aşadar, posibilitatea de a lasa generatorul la exterior si de a canaliza aerul cald in interiorul spatiilor (capiteluri, uscatorii, sali de receptie, hoteluri, sali de conferinta, corturi...)

Performante
Generatoarele de aer cald CALORE seria EC ofera putere calorica si debite importante de aer, producand cresteri rapide de temperatura in volumele ce trebuiesc incalzite.
Concepute pentru a functiona fara supraveghere, acestea pot fi actionate in mod automat prin termostat de ambianta (optional).

Economice
Generatoarele de caldura CALORE seria EC reprezinta solutia de incalzire cea mai rentabila pentru spatiile industriale sau agricole, a atelierelor, garajelor, serelor, santierelor.
Echipate cu rezervor de carburant integrat, instalarea acestora se limiteaza la alimentarea cu curent electric 230V si la racordarea unui cos de evacuare a gazelor. Functionarea automata permite ajustarea precisa a temperaturii, in functie de nevoi, iar eficienaa termica limiteaza consumul carburantului in mod oportun.

Bine echipate
Generatoarele de aer cald CALORE seria EC beneficiaza in serie de echipamente prin care li se faciliteaza utilizarea: joja de carburant pentru vizualizarea nivelului de combustibil foarte usor, suport pentru cablul electric, filtrul de combustibil accesibil fara demontare si dotat cu o cuva ce permite controlul imediat, dulap electric integrat intr-un compartiment monobloc etans, priza pentru racordarea la un termostat de ambianta.

Polivalente
Manevrabile, dispunand de o instalare si utilizare simpla, generatoarele de caldura CALORE seria EC sunt concepute pentru a fi utilizate in cele mai dificile conditii. Acestea pot fi instalate direct in interiorul spatiilor, sau in aer liber, prin racordarea la o conducta flexibila sau fixa pentru circularea aerului cald in interiorul cladirilor. In acest sens, acestea pot fi echipate cu capete de distributie aer cu fixare rapida.
Cu scopul de a se adapta mai bine la nevoile fiecaruia, generatoarele de aer cald CALORE seria EC dispun de o gama larga de accesorii disponibile optional.

OPTIONAL
Termostat ambianta
Elemente de evacuare gaze
Filtru de combustibil cu preincalzire

Productie: FRANTA
Compresoare Aer cu Piston
Producator Calore

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha