Plasma JASIC CUT 60 Trifazat

2.640,00 Lei

Plasma JASIC CUT 60 Trifazat

2.640,00 Lei
Producător: Jasic
Cod produs: L204
Disponibilitate: Suna
2.640,00 Lei
19% TVA inclus
Acest produs beneficiază de livrare gratuită*

Plasma JASIC CUT 60 Trifazat

Descriere detaliata:

Aparat de taiere cu plasma JASIC Cut 60 cu amorsare HF ( inalta frecventa)

Aparatul de debitare cu jet de plasma JASIC CUT-60 este fabricat avand la baza tehnologia IGBT, tehnologie consacrata in domeniu. Aceasta permite reducerea dimensiunilor , a gabaritului si a greutatii aparatului , oferind totodata un control precis al curentului de taiere prin intermediul microprocesoarelor electronice. Astfel, aparatele de debitat cu plasma JASIC sunt compacte si eficiente energetic.

Domeniu de utilizare:

Aparatul de taiere cu jet de plasma JASIC CUT 60 este recomandat pentru ateliere de productie si reparatii, lucrari de intretinere si montaj. Panoul aparatului este foarte usor de folosit find echipat cu potentiometru pentru preselectarea curentului de taiere, fara trepte.

Specificatii:

Tensiunea de alimentare : 400 V

Grosime de taiere : 20 mm otel max.

Putere absorbita : 7.9 kVA

Tensiune in gol : 290 V

Gama de curent reglat : 20 - 60 A

Curent absorbit : 11.4 A

Grad de protectie : IP 22S

Debit aer comprimat : 160 l/min

Presiune aer comprimat : 4 - 5 bari

Dimensiuni : 540x250x380 mm

Greutate : 14.5 kg

Kit livrare:

- cablu cu cleste de masa 3 m lungime

- pistolet taiere plasma P80 de 5 m

- carucior taiere

- consumabile de prima uzura.

Recomandari:

Capacitatea maxima de taiere a unui aparat de debitat cu jet de plasma reprezinta cea mai mare grosime a materialului pentru care aparatul poate efectua penetrarea acestuia. Capacitatea maxima poate fi atinsa doar pentru anumite materiale si numai in conditii optime de lucru. Pentru a obtine o taietura curata, si o viteza de taiere optima este recomandat ca grosimea materialului sa nu depasasca 50-60% din capacitatea maxima de taiere a aparatului pentru oteluri sau 25-30% pentru aluminiu. Pentru a optine rezultate optime este necesar ca distanta dintre materialul de debitat si sol (sau alte obstacole) sa fie de minim 60 cm. In acest fel este asigurata o cale libera pentru ca jetul de plasma sa "sufle" metalul topit. Absenta acestui spatiu liber poate afecta serios calitatea debitarii. Atentionare: Pentru a putea functiona, aparatul necesita alimentare cu aer comprimat. Debitul de aer comprimat necesar si presiunea acestuia sunt mentionate in sectiunea caracteristici tehnice. Jasic este un dezvoltator international, producator si furnizor de invertoare de sudura si solutii integrate de sudura, care reprezinta o valoare, fiabilitate, durabilitate si inovare. Cu o retea internationala de vanzari în 60 de țări - Jasic are o reputație la nivel mondial pentru furnizarea de cea mai bună calitate, cu servicii excepționale. In martie 2011, Jasic a fost lansat cu succes la bursa Shenzhen si acum are ambitii realiste pentru a deveni cel mai mare producator de invertoare de sudura din lume. Linia productie moderna a producatorului Jasic este de peste 80,000m2 si este probabil cea mai mare si cea mai avansata baza de productie a invertoarelor de sudare din lume. Capacitatea de producție este de 1 milion de unități pe an.

Nota:

* Produsul beneficiaza de livrare gratuita doar pentru localitatile cu zero kilometri in aria de acoperire Fan Courier.

Preturile si detaliile afisate pot fi supuse greselilor de editare. Ne rezervam dreptul de a modifica oricare dintre informatii (pret, discount, promotie, date tehnice etc.) fara o notificare prealabila a utilizatorilor.

Compresoare Aer cu Piston
Producator Jasic

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha