Tun Caldura Electric C31 CALORE, Putere Calorica 30kW, Tensiune 400V, Debit 1720mcb

4.050,00 Lei

Tun Caldura Electric C31 CALORE, Putere Calorica 30kW, Tensiune 400V, Debit 1720mcb

4.050,00 Lei
Producător: Calore
Cod produs: -
Disponibilitate: Suna
4.050,00 Lei
19% TVA inclus
Acest produs beneficiază de livrare gratuită*

Tun Caldura Electric C31 CALORE, Putere Calorica 30kW, Tensiune 400V, Debit 1720mcb

Tun electric de caldura C31 CALORE, putere calorica 15÷30kW, debit aer 1720mcb/h. Tensiunea de alimentare este 400V, iar puterea electrica necesara este 30kW. Tunul electric de caldura C31 CALORE are selector de putere in 2 trepte de putere 15kw si 30kW si functie de ventilatie suplimentara. Tunul electric de caldura C31 este echipat standard cu protectie la supraincalzire. Greutate: 32kg

CARACTERISTICI TEHNICE:

  • Tun de caldura electric C31 CALORE
  • Putere calorica: 30kW (25.800 kcal/h)
  • Trepte de putere: 15÷30kW
  • Tensiune alimentare: 400V
  • Debit de aer (la 65 grade C): 1.720mcb/h
  • Salt termic: 78 grade C
  • Amperaj: 43,9A
  • Dimensiuni (L x l x H): 637x585x571 mm
  • Greutate: 32kg

Tun de caldura electric usor de manevrat. Functionare usoara si silentioasa. Usor de ridicat, transportat si redirectionat. Selector de putere pentru functionarea in 2 trepte 15-30kW. Grilaj de protectie pentru functionare sigura fara risc de accidentare. Functionare fara zgomot, fara miros. Adecvat pentru utilizare la interior. Tunurile de caldura Seria C sunt generatoare de aer cald portabile care funcţionează exclusiv cu alimentare electrică 400V. Manevrabile, robuste, simplu de utilizat şi cu întreţinere redusă, acestea permit încălzirea spaţiilor închise, atelierelor, sălilor de recepţie, spatiilor de depozitare, şantierelor, fără constrângeri de instalare şi evitând dificultăţile de aprovizionare sau de depozitare a carburantului. Nu degajă niciun miros sau gaz de ardere şi furnizează căldură sănătoasă. Acestea pot fi utilizate în spaţii închise, în zone ermetice sau la subsol, precum şi în spaţii în care nu se permite prezenţa unei flăcări deschise.

Practice

Dispunând de dimensiuni reduse, fiind uşoare şi simplu de manevrat, tunurile electrice de caldura Seria C sunt simplu de deplasat şi de transportat, chiar şi în zonele inaccesibile. Punerea în funcţiune se limitează la racordarea la reteaua de curent electric 400V. Utilizarea acestora nu presupune nicio supraveghere, termostatul de ambianta integrat gestionează în mod automat funcţionarea aparatului, în funcţie de nevoi.

Robuste

Dotate cu şasiu din oţel 15/10, tunurile electrice de caldura din Seria C beneficiază de o robusteţe sporită care le conferă o durată de viaţă îndelungată chiar şi în condiţii de utilizare dintre cele mai dificile. Motorul este integral integrat cu scopul de a evita deteriorarea ventilatorului în caz de cădere sau şoc accidental.

Performante

Pentru o eficienţă maximă, tunurile electrice de caldura Seria C sunt echipate cu rezistenţe spiralate blindate care, prin forma robusta, optimizează schimbul de căldură şi permit obţinerea unor temperaturi foarte ridicate (peste 65°C salt termic). Selectorul de funcţii permite utilizarea în mod de ventilare exclusivă şi reglarea puterii calorice a tunului electric de aer cald in functie de nevoi.

Sigure

Tunurile electrice de aer cald din Seria C sunt echipate cu dispozitive de siguranţă conforme cu standardele europene: termostat de supraîncălzire, functie post-ventilatie care garantează răcirea aparatului la oprire, componente electrice şi cablaje inaccesibile fără demontare, grilaje de aspirare şi dispersie a caldurii robuste. Conform normelor CE privind aparatele de uz industrial, tunurile electrice de caldura Seria C sunt echipate cu termostat în caz de supraîncălzire, cu repornire manuală.

Compresoare Aer cu Piston
Producator Calore

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Captcha