Compania Energy Service Line SRL comercializeaza o gama variata de generatoare curent electric profesionale Stager si Hyundai.  Atat, generatoare de curent Stager, cat si generatoare curent Hyundai sunt echipate cu motoare cu ardere interna pe benzina sau diesel, cu pornire automata (panou de automatizare – AAR = Automat de Anclansare a Rezervei), la buton/cheie sau la sfoara, la alegerea fiecarui client in parte. Pentru o dimensionare si alegere corecta a generatorului de curent electric de care aveti nevoie, specialistii Energy Service Line SRL va stau la dispozitie. Aici este locul unde gasiti generatoare curent electric de curent la cele mai bune preturi de pe piata. Suntem atenti cu fiecare client in parte pentru ai oferi cele mai bune servicii de consultanta prin telefon de la plasarea comezii online, pana in momentul cat generatorul electric functioneaza in fiecare locatie. Nu ne oprim aici, toate generatoarele de curent electric beneficiaza de garantie comerciala si post garantie. Livrare generatoarelor de curent electric se face rapid prin firma de curierat agreata sau prin agentii nostri pentru zonele din Bucuresti si Ilfov.

Un generator de curent (sau de energie electrică) este un dispozitiv care convertește energia mecanică în energie electrică. Acesta utilizează principiul inducției electromagnetice pentru a produce un curent electric prin rotația unui conductor într-un câmp magnetic.

Există mai multe tipuri de generatoare de curent, dar cele mai comune sunt generatoarele sincrone și cele asincrone.

Generatoarele sincrone sunt cele mai utilizate în rețelele electrice, deoarece pot fi controlate cu ușurință și pot fi sincronizate cu alte generatoare pentru a furniza putere electrică la nivel național. Acestea utilizează un rotor și un stator și sunt alimentate de o sursă externă de curent continuu pentru a crea un câmp magnetic în rotor. Când rotorul se rotește, se generează un curent alternativ în stator.

Generatoarele asincrone (sau generatoarele cu inducție) sunt mai puțin utilizate în rețelele electrice, dar sunt ideale pentru aplicații mici sau medii. Acestea utilizează un rotor care este rotit de un motor, iar curentul este produs în stator prin inducție electromagnetica. Deoarece acestea nu necesită o sursă externă de curent continuu, sunt mai simple în construcție și mai ieftine decât generatoarele sincrone.

Afișez 1 - 18 din 21 de rezultate

Afișez 1 - 18 din 21 de rezultate